Előfizetői tartalom

6 millió forintnyi állampapírt tartanak egy átlagos kincstári számlán

Portfolio
Jelentősen nőtt az ügyfélszámlák száma és a kezelt vagyon is a Kincstárnál az első hat hónapban, a lakossági ügyfelek már több mint 1301 milliárd forintot tartanak kincstári számlákon - derült ki a friss féléves adatokból. Június végén egy kincstári átlagos számlán 5,6 millió forintnyi megtakarítás volt, és kiderült az is, hogy július végéig a Kincstár értékesítette a szuperállampapír 25%-át.

Az év első hat hónapjában jelentősen nőtt az ügyfélszámlák száma és azokon elhelyezett megtakarítások összege is a Kincstárnál a szervezet friss tájékoztatása szerint. Az állománnyal rendelkező ügyfélszámlák száma közel 15 %-kal 298 ezerre nőtt, az elektronikus csatornákhoz tartozó jogosultságok száma pedig 19,2 %-kal 131 ezerre bővülttavaly december végéhez viszonyítva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés