Előfizetői tartalom

Lakossági állampapírok: van, aki már feladta a versenyt

Portfolio
A lakossági állampapírok az utóbbi 3 évben jelentősen megnehezítették a megtakarítási és befektetői piaci szereplők életét, és ebben a jövőre nézve sem várható érdemi változás - derült ki a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciájának közönségválaszaiból. A résztvevők szerint a jóléti alapok konstrukciója, amennyiben megvalósul, az ügyfelek számára több pozitívumot is tartogat, a szolgáltatóknak viszont annál kevesebbet.

A Portfolio idei Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciája közel 200 fő részvételével került megrendezésre március 21-én, a New York Palace Budapestben. A konferencia délelőtti szekcióinak központi témái a befektetési és megtakarítási piac átalakulása, a lakossági állampapírok erőfölénye és az egyre csak szaporodó szabályozói elvárásoknak való megfelelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés