Felmentették az ONYF főigazgatóját

2010. július 7. 10:49    
nyomtatás
 
A nemzeti erőforrás miniszter javaslatára a miniszterelnök mai hatállyal felmentette dr. Barát Gábort, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatóját, akinek a helyére dr. Mészáros Józsefet nevezték ki. A következőkben a minisztérium sajtóközleményét közöljük.A miniszterelnök a nemzeti erőforrás miniszter javaslatára 2010. július 7-i hatállyal - a 289/2006. (XII.23) 1.§ (4) kormányrendelet alapján - felmentette dr. Barát Gábort, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatóját, és helyére 2010. július 8-i hatállyal dr. Mészáros Józsefet nevezi ki. A felmentést Soltész Miklós szociális államtitkár adta át. Az átadás-átvétel a mai napon elkezdődött.

Mészáros József professzor az ELTE-n szerzett matematikus és szociológus diplomát. 1991-ben lett a szociológia tudomány kandidátusa, 2006-ban habilitált és 2010-től egyetemi tanár. Tudományos pályája során dolgozott az MTA Közgazdaságtudományi Intézetében, az Ipargazdasági Intézetben és tudományos ösztöndíjas volt az Osnabrücki Egyetemen. 1990-től négy évig a Népjóléti Minisztérium főosztályvezetője, 1998-tól pedig négy évig az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgató-helyettese illetve főigazgatója volt. 2002-től a BME Szociológia Tanszékének docense, 2006-tól pedig a Nyugat-Magyarországi Egyetem tanszékvezetője. Több mint 10 angol és magyar nyelvű szakkönyv és tanulmány szerzője.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Páratlan párosítás a NAV nyugtáknál (x)

Az e-Cégkapuban már a helyükre kerülnek. 
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Bankműveleti referens
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium