Előfizetői tartalom

Quaestor-kötvények: a Beva lezárja a kártalanítást

Portfolio
A tőkepiaci törvénynek megfelelően több mint 31 ezer Quaestor ügyfél megkapta a részére járó kártalanítást a Bevától. Az intézmény mintegy 86 milliárd forint kártalanítási összeget adott át a kifizetésekben közreműködő OTP-nek, így a jogosultak több mint 98 százaléka hozzájuthat az őt megillető összeghez - írja a Beva legfrissebb közleményében.

A Befektető-védelmi Alap (Beva) október 15-ig a Quaestor kötvényekre vonatkozó kártalanítási eljárásban igényt benyújtók 98 százalékának, 31.078 ügyfélnek utalta el a hiányzó kötvények után járó kártalanítást a kifizetésben közreműködő OTP Banknak. A kifizetések együttes összege így 86,1 milliárd forint. A kártalanítást igénylők közül alig 300 esetben van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés