Estére sem talált magára a forint, 322 fölé gyengült

2019. április 11. 19:30    
nyomtatás
 
Kismértékben gyengült csütörtök estére a forint az euróval szemben, így ismét 322 feletti jegyzéseket látunk a piacon. A feltörekvő piacokon sem jó a hangulat, miközben a dollár próbál megint elrugaszkodni.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Csütörtök este 322,15-nél járt a forint az euróval szemben, ez 0,25%-kal volt magasabb a szerdai árfolyamnál. A magyar deviza azóta gyengélkedik, hogy két hete az MNB kamatdöntő ülését követő kommunikációja sokak számára félreérthető volt a piacon. A jegybank megtette ugyan az első lépést a szigorítás felé, de jelezte, hogy egyszeri alkalomról volt szó, ez pedig 320 fölé lökte az euró árfolyamát, azóta sem tér magához a forint. A dollár jelenleg 286 forintba kerül, az angol font pedig 374 körül jár.

Estére sem talált magára a forint, 322 fölé gyengült


A feltörekvő piacokon sem jó a hangulat, a régiós versenytársak közül a lengyel zloty és a cseh korona kismértékű, 0,1 százalékos visszaesést mutatnak az euró ellenében, a török líra viszont egy százalékkal, a dél-afrikai rand pedig 0,7 százalékkal gyengült.

A dollár közben 1,126 körül próbál ismét lendületet venni az euróval szemben, ma 0,1 százalékot tudott javítani. Ez azért fontos, mert az 1,12-es lélektani szint áttörése fenyeget lassan.

Estére sem talált magára a forint, 322 fölé gyengült


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium