Előfizetői tartalom

Meglepett a forint szárnyalása? Pedig ez még csak a kezdet lehet!

Portfolio
A következő hetekben akár további erősödés elé is nézhet a forint, hiszen várhatóan az MNB már valóban rászánja magát a szigorításra - vélik az Unicredit szakemberei friss elemzésükben. Átmenetileg akár 315 alatti euróárfolyamot is láthatunk az elemzők szerint, de azért persze kockázatok is vannak, így egy darabig még kivárásra érdemes játszani.

Megjött a várt forinterősödésMásfél százalékos profittal zártuk lengyel zloty-forint short pozíciónkat miután a jegyzés elérte a célt - kezdi elemzését Kiran Kowshik, az Unicredit Bank devizastratégája. Hozzáteszi, hogy a mai EKB-ülés és a jövő keddi MNB-kamatdöntés előtt egy kicsit a háttérbe vonultak a forint piacán, de látnak lehetőséget arra, hogy a közeljövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés