Nagyon megy a forint, mindjárt 320-nál Percről-percre

2019. június 7. 16:30    
nyomtatás
 
A reggeli inflációs adat nem hozott meglepetést, a forint kicsit gyengült miután a jegybank mutatói is megjelentek. Délután az amerikai munkaerőpiaci adatok hozták el a dollár esését.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Rákapcsolt a forint 2019.06.07 16:30

Délutánra tovább húzzák a forintot az euróval szemben, már csak 320,33-nál jár a jegyzés, ami 0,2 százalékkal alacsonyabb a tegnapinál.

A dollár-forint árfolyamon még jobban látszik a fordulat, hiszen közben az amerikai deviza esik az euróval szemben. Így már csak 282,5-nél jár a dollár jegyzése, ami majdnem két hónapja, április közepe óta nem látott szint.

Meredeken zuhan a dollár 2019.06.07 14:39

A vártnál sokkal gyengébb munkaerő-piaci adat jelent meg a tengerentúlon péntek délután, a hírre azonnal esni kezdett a dollár az euróval szemben, 1,132 közelébe emelkedett a jegyzés.

Az MNB mutatóira fordultunk 2019.06.07 10:47

Délelőtt az MNB inflációs alapmutatóinak megjelenése után kezdett gyengülni a forint, már 321,4 körül jár, ami azért zuhanásnak nem nevezhető.

Az inflációs nyomás erősödését mutatják az MNB számai 2019.06.07 10:20

Az infláció növekedéséről számolnak be a Magyar Nemzeti Bank inflációs alapfolyamatokat megragadó mutatói. A jegybank által kiemelten figyelt adószűrt maginfláció 3,7%-ra emelkedett, közelítve az inflációs célsáv tetejét.

tovább a cikkhez...

Alig rezdült a forint 2019.06.07 09:08

A vártnak megfelelő inflációs statisztika után továbbra is egy kicsivel 321 alatt jár az euró jegyzése, vagyis alig mozdult az árfolyam a statisztika megjelenése után.

Itt a friss inflációs adat! 2019.06.07 09:00

Májusban 3,9%-os volt az egy évre visszatekintő drágulás Magyarországon. Előzetesen az elemzők pontosan ezt várták, vagyis hogy a KSH az áprilisival megegyező mértékű, 3,9%-os inflációról számol be.

tovább a cikkhez...

Merre lökheti a forintot a kulcsfontosságú adat? 2019.06.07 08:29

Péntek reggel 321 körül kezdi a napot a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezik a tegnap esti szinttel. Az utóbbi napokban érezhetően erősödött a forint, a múlt héten még 327 feletti jegyzéseket is láttunk. Hamarosan jön a KSH májusi inflációs adata, mely meghatározhatja a további hangulatot. A dollárral szemben most 285 körül járunk, míg az angol font 362 forintba kerül.

Merre lökheti a forintot a kulcsfontosságú adat?

Egyelőre a régióban sem látunk jelentős kilengéseket, a lengyel zloty és a cseh korona is minimális elmozdulással kezdi a napot. A feltörekvő piacokon a török líra megint elkezdett esni, 1,2%-ot veszített a dollárral szemben, miközben a dél-afrikai rand fél százalékos mínuszban volt.

Az euró-dollár árfolyamban a tegnapi EKB-döntés hozott ugyan kilengéseket, de összességében alig változtatott a képen. Továbbra is 1,127 körül jár a jegyzés az elmúlt napok euróerősödése után, lassan ott is érik egy fordulat.

Merre lökheti a forintot a kulcsfontosságú adat?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium