Előfizetői tartalom

Napi csúcson zárt a forint

Portfolio
Csütörtökön reggel folytatódott a forint hanyatlása, majd 10 órától, Fellegi Tamás sajtótájékoztatójával együtt fordulat mutatkozott, amelyet hullámzás követett. A hazai fizetõeszköz az euróval szemben reggel új történelmi mélypontot ütött 324-nél, a dollárral szemben 3 éves, a svájci frankkal szemben öthavi mélypont körül járt. Az állampapírpiacon reggel folytatódott a heves hozamemelkedés (melyet követõen délután már a hozamokban is mutatkoztak az enyhülés jelei) és a részvénypiacunk is esett. A késõ délutáni órákra a hazai fizetõeszköz árfolyama a 320-as szint alá erõsödött az euróval szemben, és végül napi csúcson zárta a kereskedést.

2012. január 05. 20:30 Hamarosan véleményt mondanak rólunk Brüsszelben Az Európai Bizottság továbbra is "még e hét vége előtt" ígéri elvégezni a nemrégiben elfogadott magyar törvények és az EU jogi előírásainak összevetését - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a testület...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái