Előfizetői tartalom

Bántják a magyar kötvényeket

Portfolio
A péntek reggeli kereskedésben folytatódott a magyar állampapírok gyengélkedése, kezdésként egyből 10-15 bázisponttal kerültek feljebb a hozamok. Így a csütörtöki fejleményekkel együtt már összesen 40-50 bázispontos hozamemelkedés következett be. Állampapír-piaci kereskedők elmondása szerint a piac már teljesen kiárazta a kamatcsökkentést, a kérdés, hogy erre mit lép a magyar jegybank és tud-e hitelesen vágni.

Miközben a forint piacán nyugodt kereskedés zajlik és a forint euróval szembeni árfolyama a 298-299-es sávban ragadt, addig a magyar állampapírok piaca izgalmasabb pénteken. A reggeli nyitásban 10-15 bázisponttal kerültek feljebb a hozamok, miután tegnap zárásra 30-40 bázisponttal kerültek feljebb a hozamok - tájékoztatott egy kereskedő. A reggeli hozamugrás arra utal, hogy egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés