Előfizetői tartalom

"Csúcsközelben" zárt a forint

Portfolio
Közel egy jétig szinte mozdulatlan volt a forint az euróval szemben, de péntek délután végre megmozdult, mégpedig az erõsödés felé és végül csaknem heti csúcsán zárt 298,5-nél. Ez éppen amellett következett be, hogy a fejlett részvénypiacokon igencsak borongós volt a hangulat, és több nagyobb feltörekvõ piaci deviza is esett. A forint tehát láthatóan önálló életet él, akárcsak a magyar részvénypiac. Egy másik fontos mozgás is kibontakozott ma: háromhavi csúcsra erõsödött a svájci frank az euróval szemben, így a magyarországi frankhitelesek ismét kezdhetnek aggódni.

2013. szeptember 27. 17:47 Megosztás "Csúcsközelben" zárt a forint A délutáni kis forinterõsödés mögött tudomásunk szerint nem volt konkrét hír/bejelentés, így nagy valószínûséggel az alacsony likviditás mellett egy-két nagyobb megbízás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés