Előfizetői tartalom

Kivár a forint, szárnyalás előtt a jen?

Portfolio
Viszonylag nyugodt külpiaci környezetben stabilan 305 körül jár a forint az euróval szemben, és mivel mai is üres a makronaptárunk, így elvileg csendesebb kereskedésre lehet számítani a piacokon. A most vasárnapi európai parlamenti, és egyúttal ukrán elnökválasztásokkal kapcsolatos híráramlás, illetve befektetői pozícióátrendezések azonban okozhatnak elmozdulásokat.

Történelmi csúcs közelében maradtak az amerikai részvényindexek, európai társaik viszont azért kissé mélyebben mozognak, mivel a napokban Európa-szerte esedékes EP-választások eredményei piaci szempontból is tartogatnak izgalmakat (a szélsőséges pártok előretörésének politikai következményei miatt). Egyelőre tehát a globális kockázati étvágy szempontjából összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés