Előfizetői tartalom

Megbillent a forint Matolcsy szavaira

Portfolio
A vártnál lényegesen jobb hajnali kínai feldolgozóipari beszerzési menedzser index adat tovább fűtötte azt a jó hangulatot, amely a világban tegnap kibontakozott, így az ÁKK módosuló idei finanszírozási tervének ismeretében többhavi csúcsa közvetlen közelébe kapaszkodott vissza a forint a vezető devizákkal szemben. A 303-as szintről azonban most is lepattant a forint az euróval szemben a gyenge irányba, amelyben kis szerepe annak is volt, hogy Matolcsy György MNB-elnök Londonban jelezte: lát még némi mozgásteret a kamatcsökkentésre.

2014. május 22. 14:05 Megosztás 304-nél az euró, emelkedett a kockázati felárunk Kis gyengülést szenvedett a forint Matolcsy György jegybankelnök Londonban elmondott üzenetei mellett (303,5-ről 304-ig). A piaci szereplőket feltehetően nyugtatja, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés