Előfizetői tartalom

Még mindig 335-nél a forint, nem tud talpra állni

Portfolio
Kedd reggelre sem tudott jelentősen erősödni a forint az euróval szemben, 335 körül indul a magyar deviza napja. Ez egyben azt is jelenti, hogy továbbra is történelmi mélypont körül jár a forint, a hangulat esetleges romlásával még mindig az fenyeget, hogy esetleg korábban nem látott mélypontra esik a hazai fizetőeszköz.

A forint 334,93-nál jár kedd reggel az euróval szemben, ez megegyezik a hétfő esti árfolyammal. A dollár most 307,77-nél jár, míg az angol font 377,84 forintba kerül jelenleg. Mindez azt jelenti, hogy a magyar deviza továbbra sem tud magához térni, legutóbb múlt pénteken döntött új történelmi rekordot az euró árfolyama 336,3-nál, onnan csak minimális visszakapaszkodást láttunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés