Előfizetői tartalom

Erősödéssel kezd a forint, megint megpróbálkozhat a betonfallal

Portfolio
Kis erősödéssel kezdte a hetet a forint az euróval szemben amellett, hogy az európai tőzsdéken is jobb kicsit a hangulat. Az euró jegyzése a 350-es szint közelében jár, a fontos technikai szint 348-nál húzódik, így arra lesz érdemes figyelni a héten. Az Európai Bizottság szerdán jelenti be a német-francia 500 milliárd eurós helyreállítási alapra vonatkozó javaslat alapján a saját javaslatát, és ha olyan terv jön ki, ami elfogadhatónak tűnik akár az ellentábor „négy fukar” csoportjának is, az az eurót akár jelentősen erősítheti majd a rákövetkező időszakban.
A háborúban elesettekre emlékezik ma Amerika,így munkaszüneti nappal indul a hét és ezért ma világszerte kisebb likviditásra számíthatunk. Mindenesetre ma mérsékelt optimizmussal indult az európai kontinensen a részvénypiaci kereskedés és ez a forintot is segítette reggel 350,3-ról 349,7-ig erősödni. Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 25. Emelkedéssel indul a hétfői kereskedés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái