Előfizetői tartalom

Kapaszkodik tovább a forint, 353-nál az euró

Portfolio
A kedd délután bejelentett váratlan MNB-kamatvágás óta csaknem folyamatos a forint gyengülése és ezzel egyre látványosabban kilóg a régiós devizák mezőnyéből – ma kora délután már 355-ig drágult az euró jegyzése, amire öt hete nem volt példa. A jelek szerint a piacon vannak olyan szereplők is, akik nem hiszik el az egyszerinek mondott MNB-vágást, és ezt a várakozást az is táplálhatja, hogy az MNB még mindig elkerülhetőnek mondja idénre a recessziót, míg a kormány éppen ma erősítette meg saját 3%-os recessziós előrejelzését. A forint az elmúlt 3 nap vesszőfutásával egyre jobban kilóg s régiós devizák mezőnyéből.

2020. június 25. 17:24 Erősödik a forint A délutáni órákban tovább folytatódott a forint óvatos erősödése, az euróval szembeni jegyzések a 353-as szintet közelítik. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-5510 img").remove();...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái