Előfizetői tartalom

Megint 354 felett a forint

Portfolio
Hétfő délelőttől kedd reggelig érdemi forintmozgást nem láttunk, az euróval szembeni jegyzések 352,5 körül ingadoztak, aztán kedden délelőtt hirtelen 354-ig ütötték a magyar fizetőeszközt különösebb hír nélkül. Elképzelhető, hogy ebben a nyári alacsonyabb likviditásnak is van szerepe a külpiaci hangulat romlása mellett. A régiós devizák közül a cseh korona és a lengyel zloty is gyengült kicsit, az orosz rubel pedig már napok óta esik több ok miatt is. Késő délutánra kicsit magára talált a forint, és 354 alá erősödött be az euróval szemben, de aztán ismét visszagyengült a 354 feletti szintre.

2020. július 07. 20:34 Megosztás 354,4-nél a forint Rövid életű volt a kisebb erősödés az euróval szemben, kora este a forint ismét 354 feletti szintre gyengült, jelenleg 354,4-nél áll az EURHUF árfolyam. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés