Előfizetői tartalom

Esik tovább a forint, közeledünk a 356-os euróhoz

Portfolio
A koronavírus-esetszámok meredek emelkedése a világ számos pontján újra az óvatosságot erősítette fel a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon, ennek jeleit már kedden is láttuk, és szerdán is ezért gyengélkednek az európai és amerikai (határidős) részvényindexek és gyengülnek a mi régiónk devizái, köztük a forint is. Utóbbi az euróval szemben már a reggeli kereskedés során a 355-ös szint fölé jutott, azaz egyhetes mélypontra süllyedt, aztán délelőtt tovább gyegnült és közelíti a 356-os szintet. A ma reggel megjelent júniusi magyar inflációs adat nem okozott érdemi meglepetést, így a forint sem reagált rá markánsan.

2020. július 08. 15:15 Ismét megvolt a 355,8 Ismét elérte a 355,8-at az eurójegyzés, jelenleg 355,7-en áll a forint. Az EUR/HUF árfolyamának alakulásaForrás: Portfolio-Teletrader Kft.Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái