Előfizetői tartalom

Esik tovább a forint, közelíti a 356-os szintet az euró

Portfolio
Kedden az MNB kamatdöntése előtt határozottan gyengült a forint az euróval szemben, majd a jegybank azon üzenetének hatására, miszerint nincs lehetőség az irányadó kamat további csökkentésére, hirtelen teljesen visszaerősödött a magyar fizetőeszköz. A ma reggeli órákban azonban újabb forintgyengülési hullám indult, ma dél körül volt egy hirtelen esés 355-ig, majd az esti órákra a 356-os szint közelébe gyengült a hazai fizetőeszköz. Így tehát összességében nem nyugodott meg a forintpiac, és az árfolyam kezd leválni a régiós devizák között a zloty-korona páros árfolyampályájáról is.

2020. augusztus 26. 19:10 Megosztás Tovább gyengült este a forint Az esti órákban folytatódott a forint gyengülése, már 356-os szintet közelíti az árfolyam az euróval szemben, jelenleg 355,9 forinton áll. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés