Előfizetői tartalom

Éles fordulat a forint árfolyamában, 356-nál az euró

Portfolio
Hétfő délután ismét jelentősen gyengült a forint az euróval szemben, átmenetileg 356 felett is jártak a jegyzések, aztán kedd délelőtt 355 körül hullámzott a kereskedés, délben határozott erősödés indult 354-ig, itt aztán elfogyott a lendület. A délután második részében éles fordulat következet be, hiszen újra 356-ig esett a forint. Az euró közben sikeresen áttörte felfelé az 1,20-as szintet a dollárral szemben, igaz csak pillanatokra maradt felette, majd gyors süllyedés következett.

2020. szeptember 01. 12:50 Megosztás Meglódult a forint A délelőtti kereskedésben a 355-ös szint körül hullámzott a forint az euróval szemben, majd az utóbbi fél órában határozott erősödés indult, a jegyzések 354,4-ig estek. Közben az euró kitartóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés