Előfizetői tartalom

Harmadszorra is elakadt a forint erősödési kísérlete

Portfolio
Kis erősödéssel kezdett péntek reggel a forint az euróval szemben, így harmadszorra is megpróbálta letörni a 356,5 körüli támasz szintet az euróval szemben, de ez nem sikerült, így továbbra is 357 felett jár a kereskedés. Az angol fontot tegnap nagyon megviselték a megállapodás nélküli Brexit megemelkedő esélyét jelentő fejlemények, azóta nincs további gyengülés. Az euró közben próbál talpra állni a nagy esésből, amit végül elszenvedett a dollárral szemben a tegnapi EKB-üzenetek után.

2020. szeptember 11. 12:38 Megosztás Harmadszorra is elakadt a forint erősödési kísérlete A reggeli forinterősödési kísérlet ismét elakadt a 356,5 körüli támasz szinten, és gyorsan visszagyengült a magyar fizetőeszköz 357 fölé az euróval szemben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés