forintka191126getty
Deviza

365 felett a forint az euróval szemben

Portfolio
Csendes nap elé nézett a gyenge forint, hiszen a nemzeti ünnepen a hazai pénzügyi szolgáltatók nem nyitnak ki, így a devizapaici tranzakciók értéke töredéke lehet egy szokásos napinak. Reggel az euróval szemben a 365-ös szintnél táncolt az árfolyam, de délutánra felkúszott ez 365,6-ig is.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

365 felett a forint

A hazai fizetőeszköz az euróval szemben 365 fölé gyengült a kora esti órákban, jelenleg 365, 24-nél jár az árfolyam. Délután öt óra környékén azonban 365,6-nál is járt az árfolyam.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Kritikus szint közelében nyitott az ünnepnapon a forint

A maihoz hasonló gyenge likviditás többnyire azt szokta eredményezni, hogy érdemi mozgás nélkül zajlik a kereskedés. Ugyanakkor néha előfordul, hogy pont a kevés tranzakció miatt néhány kötéssel nagyot tudnak mozgatni az árfolyamon a devizapiaci szereplők, és ilyenkor akár nagyobb volatilitás is kilalakulhat.

A feltörekvő devizák a pénteki nyitás után kis mértékű gyengülést mutatnak, és a forint sem kivétel: kevéssel  a 365-ös szint alatt zajlik a kereskedés.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start
bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
forint200124