Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, elfogyott a forint lendülete

Portfolio
Péntek reggel 355 körül kezdte a napot a forint az euróval szemben, aztán délelőtt a vártnál erősebb magyar GDP-adat után is kissé gyengült, a 356-os szintig vissza emelkedtek a jegyzések. Az, hogy sorozatban már negyedik egymást követő nap nem volt érdemi további erősödés, arra utal, hogy elfogyott a forint lendülete, a 370-es szint közeléből való 15 egységnyi erősödés után "megpihen" az árfolyam. A jövő heti - magyar szempontból kiemelten fontos - uniós tagállami döntések előtt ez a befektetők részéről kiváró hangulatra is utalhat. Elvileg kedden dől el az Általános Ügyek Tanácsában, hogy a három uniós rendeletből a magyar és a lengyel kormány vétóz-e és ha igen, akkor mit.

2020. november 13. 15:19 Úgy tűnik, elfogyott a forint lendülete A reggeli stabilan 355-ös kezdés után a vártnál erősebb magyar GDP-adat mellett is gyengült a forint, 11 óra tájban volt egy hullámszerű esés 356-ig, aztán azóta 355,5-355,7 körül ingadozik az árfolyam. Az euró/dollárban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái