Előfizetői tartalom

Visszagyengült 360 fölé a forint – Hogyan tovább innen?

Portfolio
Hétfőn megint 360 fölé gyengült a forint az euróval szemben, vagyis újabb kitörési kísérlet halt el. Ha szerencsénk van, akkor itt tud stabilizálódni a forint, ha nincs, akkor további gyengülés jöhet. A következő napokban továbbra is elsősorban az uniós vétóval kapcsolatos hírek mozgathatják a hangulatot, emellett a nemzetközi hangulatra lesz érdemes figyelni.

Kedd reggel 360,8 körül járt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a hétfő esti árfolyammal. Tegnap a magyar deviza visszagyengült 360 fölé, vagyis egy újabb kitörési kísérlet látszik befulladni, a lélektani szint mágnesként vonzza a forintot. A következő időszak nagy kérdése az uniós költségvetési alku alakulása lehet. Egyelőre elsősorban európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés