Előfizetői tartalom

Próbálja megvetni a lábát 360 alatt a forint – Sikerülhet neki?

Portfolio
Minimális erősödéssel kezdi a pénteki napot a forint az euróval szemben, így próbál eltávolodni az utóbbi napok hangulatát meghatározó 360-as lélektani szinttől. A magyar deviza hosszabb ideje alig mozdult ki innen, még korai lenne azt kijelenteni, hogy most az erősödés felé indulhat, főleg úgy, hogy a dollár továbbra is ellene dolgozik.

Péntek reggel 359,16-nál járt a forint az euróval szemben, ez minimális erősödést jelentett a csütörtök esti szinthez képest a magyar deviza szempontjából. Ezzel továbbra sem mozdult ki az utóbbi hetek szűk sávjából a forint, 360 körül ingadozik folyamatosan, most éppen kicsivel alatta. Ahhoz, hogy egyértelmű legyen a lélektani szint áttörése, legalább 357-358-ig kellene...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés