Előfizetői tartalom

Újra a veszélyzóna felé szédeleg a forint

Portfolio
Az elmúlt napok gyengélkedése után ismét 362 felett jár a forint az euróval szemben, amivel kis lépésekkel ugyan, de ismét veszélyes szintek felé közelít, hiszen lassan belátható távolságra lesz a történelmi mélypontja. Persze arra is van esély, hogy innen fordul majd a jegyzés, és újra 360 alatti árfolyamot látunk, ez a következő napokban eldőlhet.

Csütörtök reggel 362,5-nél járt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a szerda esti árfolyammal. Az utóbbi napok gyengélkedésének köszönhető, hogy a múlt héten még 355 körül járó forint ismét érezhetően gyengülő pályára állt, ebben a korábbi felülteljesítés korrekciójának is volt szerepe. A következő időszak legfontosabb kérdése az lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés