Előfizetői tartalom

Öthetes mélypontra küldték a forintot a rossz nemzetközi hangulatban

Portfolio
A forint már a múlt hét második felében is határozottan gyengült, heti és egyúttal öthetes mélyponton zárt péntek este, aztán hétfőn a jelentősen romló nemzetközi befektetői hangulatban tovább esett. Az euró jegyzései egy átmeneti délelőtti forinterősödési kísérlet után délután a 354-es szintet is meghaladták. A forint árfolyamát több tényező között az is lényegesen befolyásolja, hogy mit gondolnak a befektetők a keddi újabb MNB kamatdöntésről, azaz konkrétan arról, hogy milyen mértékű újabb kametemelésre számítanak.

2021. szeptember 20. 16:07 Megosztás Újabb öthetes mélypontra bukott a forint Délután háromnegyed 3-tól elkezdték megvenni a vezető európai és amerikai (határidős) részvényindexeket a csúnya esés után, bár egyelőre az amerikai fél 4-es piacnyitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés