Előfizetői tartalom

Átment a falon a forint, közel a következő akadály

Portfolio
Az év eleji pozíció felvételek és a további jegybanki kamatemelések már hétfőre odáig erősítették a forintot, hogy a 200 napos mozgóátlagot kezdte tesztelni, és a keddi kereskedésben kora délutánra ezen sikeresen át is tudott jutni, aztán kora este Jerome Powell Fed-elnök beszédének üzenetei mellett még tovább erősödött és így új háromhavi csúcsra ért kissé 357 alatti árfolyammal.

Arról, hogy miért kezdte szárnyalással a forint az új évet és milyen technikai elemzési szintekre kell figyelni, tegnap délutáni elemzésünkben már részletesen írtunk; ehhez képest annyi plusz történt, hogy a kockázati étvágy kedden amellett is erősödött, hogy világszerte tarol az omikron-hullám, messze megdőlnek a fertőzési rekordok, de ez várhatóan az egészségügy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés