Előfizetői tartalom

Vad csapkodás a forintnál, újra 380 felett az euró

Portfolio
Napról napra okoz újabb sokkot a forintárfolyam, kedden már 382 felett járt az euróval szembeni jegyzése. Ezzel szinte folyamatosan új történelmi mélypontokat állít fel a magyar deviza, a különböző szinteken minden probléma nélkül megy át. Egyelőre azt sem látni, hol lesz ennek a folyamatnak a vége, a befektetők most elsősorban az orosz-ukrán háború híreire figyelnek, amíg fennáll a jelenlegi háborús konfliktus, addig nehéz elképzelni komoly megnyugvást az árfolyamban.

2022. március 02. 18:27 Megosztás Mit okoz a rekordgyenge forint a magyar gazdaságnak? Madár István, a Portfolio vezető elemzője kollégánknak, Braunmüller Lajosnak, a Portfolio Csoport szerkesztőjének értékelte a piaci helyzetet. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés