Előfizetői tartalom

Ezért akadt el a forint szárnyalása!

Portfolio
Arra a hírre, hogy újraindul az orosz kőolajszállítás Magyarországra a Mol közbenjárása miatt, tegnap napon belül 8 egységnyi forinterősödés alakult ki egészen 393-ig az euróval szemben, így teljesen ledolgozta a magyar fizetőeszköz azt az esést, amit az olajszállítás megszakadásának híre egy nappal korábban kiváltott. Az euró jegyzése ma reggel a 395-ös szint körül ingadozott, majd újra eljutott 393 körülig, de itt megint elakadt a forinterősödési hullám. Az MNB a mai egyhetes betéti tenderen nem emelte tovább a kamatot.

2022. augusztus 11. 15:37 Megosztás A technikai kép Nem véletlen, hogy a forint euróval szembeni felértékelődése ezeken a szinteken ütközött falba. A technikai elemzés eszköztárát alkalmazva jól látható, hogy kritikus szinthez érkezett a kurzus....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés