Előfizetői tartalom

Ma is folytatódik a forint botladozása, átlépte a 409-et az euró

Portfolio
Jókora, 6-7 egységnyi forintesés következett be szerdán azon piaci aggodalmak miatt, hogy az új EU-pénzek jelentős részélt blokkolhatja Brüsszel a jogállamisági problémák miatt, aztán csütörtökön az EP-szavazás hírére még tovább lökték a lejtőn a forintot. Előtte az MNB ma nem nyúlt a 11,75%-os egyhetes betéti kamatlábhoz, közben a kormány részéről Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter azt vázolta, hogy a Brüsszelbe küldött menetrendnek megfelelően jövő hétfőn újabb törvényjavaslatokat nyújtanak be a magyar parlamentbe azért, hogy a közbeszerzési rendszer és az uniós pénzosztás terén mutatkozó problémákat kiküszöböljék, amelyre a jelek szerint adna még 1-3 hónapnyi időt Brüsszel.

2022. szeptember 15. 19:37 Megosztás 409 fölé gyengült a forint Tovább gyengült kora este a forint, az euróval szembeni árfolyam átlépte a 409-et, jelenleg 409,1-nél jár a jegyzés. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés