Előfizetői tartalom

Eldőlt az irány: erősödik a forint az MNB döntése után

Portfolio
A forint tegnap stabilan 400 felett járt az euróval szemben, és a tegnapi éjjeli szinthez képest ma mérsékelt erősödést láttunk, majd visszagyengült a tegnapi szintre a forint. A Magyar Nemzeti Bank kamatdöntése után határozott erősödésbe kapcsolt a forint, miután a jegybank a vártnál jelentősebb mértékben emelte az alapkamatot, viszont miután az MNB bejelentette a kamatemelési ciklus végét, először megütötték a forintot, majd határozott erősödésbe kapcsolt a magyar deviza.

2022. szeptember 27. 15:59 Megosztás Erősödik Úgy tűnik, a piac megvette az MNB mai döntését, a forint erősödésnek indult az euróval szemben, napon belül már majdnem 1%-ot erősödött, 405 alá került a jegyzés, és felülről közelíti a 404-et....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés