Előfizetői tartalom

415 volt ma is az euró, de estére nagyot fordult az árfolyam

Portfolio
Megint jókora gyengüléssel kezdte a napot a forint, 415 fölé is gyengült kedden az euróval szemben. Érdemi információ volt hazánkkal kapcsolatban, hogy az uniós pénzügyminiszterek ülésén Varga Mihály blokkolta az Ukrajnának szánt uniós mentőcsomag egységes elfogadásának folyamatát, illetve egyre élesebbnek tűnik a feszültség a kormány és a jegybank között, ami szintén negatív a forint megítélésének. Majd este jött egy kis mozgás a rendkívüli Kormányinfó ideje alatt.

2022. december 07. 00:40 Megosztás Mit csinált a forint este? A forint felértékelődése alapvetően folytatódott az esti órákban is: este 7 órakor még 413 forintba került egy euró, majd ez 9 óra körül 411,50-ig süllyedt. A rendkívüli Kormányinfó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés