Előfizetői tartalom

Ugrik a dollár, megbillent a forint Powell szavaira

Portfolio
A hétfői forinterősödést kedden délelőtt oldalazás követte, majd a Fed-elnök délutáni szavaira kissé újra gyengült és megközelítették az euróval szembeni jegyzések a 380-as szintet. Jerome Powell azt üzente, hogy a vártnál erősebb amerikai adatok miatt a Fed készen áll akár nagyobb kamatemelésekkel is reagálni, így a korábban vártnál magasabb szinten is tetőzhet majd a kamatemelési pálya. A jelzésekre a dollár ugrott, a részvénypiacok megfordultak.

2023. március 07. 22:00 Megosztás Gyengült a forint, az erős dollárról szólt a mai nap Powell szavait követően gyakorlatilag végig az erős dollár tartotta nyomás alatt a részvény- és devizapiacot egyaránt a nap hátralévő részében, nem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés