Előfizetői tartalom

Hirtelen fulladt ki a forint ereje estére

Portfolio
Egyre komolyabb a forint mai erősödése, ahogy javult a nemzetközi hangulat a tegnapi Fed-döntés után. A forint egész héten 380 és 384 között ingadozott az euróval szemben, így a makroadaotk szempontjából rendkívül mozgalmas héten kifejezetten stabil volt a jegyzés. Ma elsősorban az amerikai jegybank tegnapi kamatdöntését emészthetik a devizakereskedők, és úgy néz ki, a jegybank tegnapi üzenete rövid távon nem a dollár mellett szól. Ez pedig jót tesz a forintnak is.

2023. november 02. 21:06 Megosztás Hirtelen fordult a forint Estére fordult a forint árfolyama, 382-ig emelkedett vissza az euró jegyzése. Ez még mindig 0,35 százalékos erősödést jelent a magyar deviza szempontjából, de érezhetően változott a széljárás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés