Előfizetői tartalom

Visszagyengült a forint az EU-pénzes jó hír után, tovább esett a dollár

Portfolio
Határozottan, több egységgel, erőssödött tegnap este a forint az euróval szemben 378,5-ig arra a hírre, hogy az Európai Bizottság 10,2 milliárd euró kohéziós forrást felszabadított Magyarországnak, de ma már nem volt további erősödés emiatt, sőt a kiváló nemzetközi befektetői hangulat mellett is inkább visszagyengült 380 körülig a forint. Ma kezdődött a kétnapos EU-csúcs, amelyre Magyarország potenciális különutas hozzáállása miatt a befektetők is nagyon figyelnek. A mai EKB kamatdöntés és tájékoztató előtt a dollár tovább esett az euróval szemben, és ez a trend a kora esti órákban is folytatódott.

2023. december 14. 19:10 Megosztás 345-nél a dollár A délutáni, kora esti órákban folytatódik a dollár gyengülése, az euróval szembeni jegyzés meghaladta az 1,1-et, így a dollár/forint jegyzések 345 környékén járnak. Mindeközben egy euróért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés