Előfizetői tartalom

Megrántották a forintot, aztán a dollár is megindult

Portfolio
A szerda reggeli stabil, 382 körüli, kezdés után megrántották a forintot, az euró jegyzései 380-ig leszúrtak, aztán visszagyengült 381-ig, majd a sikeres magyar dollárkötvény kibocsátás mellett estére ismét 380-ig visszaerősödött. Közben a dollár is meglódult: az euróval szemben 1,09-ig jutott, amely azzal függhetett össze, hogy a befektetők a ma este megjelent Fed kamatdöntési jegyzőkönyv előtt a szigorúbb idei kamatpályára pozícionálták magukat.

2024. január 03. 21:37 Megosztás Alig mozdult a forint szerda este Csupán szerény mértékű elmozdulásokat láthattunk az euró/forint jegyzésekben azt követően, hogy szerda este közzétették a Fed tavaly decemberi ülésének jegyzőkönyvét. Ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés