Előfizetői tartalom

Komoly erősödésbe kapcsolt a forint

Portfolio
A tegnapi erősödést követően vegyes a kép a forint piacán kedd reggel. Erősödéssel indult a nap, de délelőttre gyengülésbe fordult a magyar deviza az euróval szemben, majd délutánra ismét erősödést látunk. Gazdasági események szempontjából elsősorban a hazai adatok lehetnek meghatározóak, ugyanis reggel érkezik a KSH jelentése a lakásépítésekről és építési engedélyekről a 2023-as év egészéről, emellett pedig az ÁKK 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukciót tart. Külföldön egyedüliként az Eurostat által közölt uniós építőipari teljesítményről szóló jelentésére érdemes figyelni.

2024. február 20. 18:26 Megosztás Robogunk a 387 felé Délután 5-höz közelítve átlépte a 388-as szintet a forint, most már a 387-et ostromolja a magyar fizetőeszköz. Jelenleg egy euróért pontosan 387,64 forintot kell adni. A dollárral szemben is erősödő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés