Előfizetői tartalom

Elfogyott a forint ereje

Portfolio
Gyengüléssel kezdte a hetet a forint a vezető devizákkal szemben, miután múlt hét pénteken már estére a 398-as szintet is átlépte a jegyzés az euróval szemben. Délelőtt azután erősödésbe kapcsolt, egész nap kitartott az erő egészen a piaczárásig. Gazdasági események szempontjából hétfőn a részletes államháztartási adatra lesz érdemes figyelni, nagyobb elmozdulásokat azonban a keddi nap hozhat a forint piacán, ugyanis kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa.

2024. március 25. 16:52 Megosztás Elfogyott az erő Kifulladt a forint, visszatért a pénteki szinthez, ismét 397 felett jár a jegyzés. A dollár nagyot gyengült ma az euróval szemben, 1,083 a jegyzés, ez 0,3%-os dollárgyengülést jelent. EUR/HUF árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés