Előfizetői tartalom

Öthetes csúcsra ugrott a forint, aztán visszafordult

Portfolio
Szerdán megtört az euróval szemben az év eleje óta tartó forintgyengülési trend, és így csütörtökön is jó napja volt a magyar fizetőeszköznek, igaz segített ebben az is, hogy közben a dollár is gyengült. A forint délutánra 391 alá bukott az euróval szemben, ez öthetes forintcsúcsot jelent, de itt elakadt a menetelés egy technikai ok miatt. Aztán este a nemzetközi pénz- és tőkepiaci mozgások mellett a forint is gyengült 392-ig, feltehetően az Amerika felőli izraeli komoly figyelmeztetés volt a fő kiváltó ok.

2024. április 04. 21:50 Megosztás A forint is megbillent este Az amerikai részvénypiacok esésével, a dollár erősödésével párhuzamosan az esti kereskedésben a forint is megbillent. Feltehetően a fő ok az Amerika felőli határozott izraeli figyelmeztetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés