Előfizetői tartalom

Felfoghatatlan pályára került a forint

Portfolio
A szerdai trendtörést követően csütörtökön rövid időre már a 390-es tartományban is mozgott az EUR/HUF kurzusa, pénteken pedig folytatódott az erősödés és benézett a kritikus szint alá az árfolyam. A még mindig erős, a várakozásokat felülmúló bivalyerős amerikai munkaerőpiaci adat megmozgatta a piacokat, de ennek ellenére is folytatja a forint a zárkózást. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

2024. április 05. 20:09 Megosztás 389,4-nél állapodott meg a forint Az esti órákban már nem mozdul a forint árfolyama, a 389,4-es szinten állapodott meg. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés