Előfizetői tartalom

Gyengült a forint a fontos szint előtt

Portfolio
Közel négyhavi csúcsra erősödött a forint péntek este 384 alatt az euróval szemben, aztán hétfőn napközben 385-ig gyengült, azaz még egy fontos technikai szint előtt meghátrált, igaz hétfő estére újra erősödni tudott kicsit. A héten számos fontos makroadot megismerünk, így ezek lehetnek a legnagyobb hatással majd az árfolyamra. Ma a német Ifo-index bár a vártnál gyengébbre sikeredett, de nem hozott komolyabb piaci kilengéseket, amiben annak is szerepe lehetett, hogy a tengerentúlról nem jött impulzus, mert zárva tartanak a piacok munkaszüneti nap miatt.

2024. május 27. 17:12 Megosztás Nap végére kicsit megint erősödött a forint A késő délutáni órákban kicsit megint erősödött a forint, az euróval szembeni jegyzések 384,4 körülig visszasüllyedtek, a dollárral szembeniek 354 körül mozognak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés