Előfizetői tartalom

Újra 390 volt az euró

Portfolio
Pénteken a nemzetközi hatások mellett a Moody's hitelminősítői döntésének esti kihirdetése lehet a legnagyobb hatással a forint árfolyamára. A magyar deviza az elmúlt három napban gyengült mind az euróhoz, mind a kifejezetten erősen teljesítő dollárral szemben. A képet még erősen befolyásolhatja a Moody's ma este érkező hitelminősítése. Következő befektetői klubunkon a forint kilátásai kerülnek terítékre, a részvétel Signature előfizetőink számára ingyenes.

2024. május 31. 20:47 Megosztás Kissé visszaerősödött Ismét a tegnapi szinten a forint, eltávolodott kissé a 390-es jegyzéstől az euróval szemben, 389 forint 30 fillérbe kerül most. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés