Előfizetői tartalom

Nagy pofonból kapaszkodott a forint

Portfolio
Vasárnapról hétfőre virradóra kezdetben még erősödni tudott kicsit a forint, majd a reggeli-délelőtti kereskedésben elkezdett esni 391 közeléből az euróval szemben, és délutánra már 395 közelébe jutott, ami hathetes forintmélypontot jelent. Innen aztán a nap végére kicsit szépíteni tudott. Közben a francia EP-választási eredmény mellett az euró is szenvedett a dollárral szemben, és a borongósabb európai piaci hangulat mellett a lengyel zloty is gyengült valamelyest. Következő előfizetői klubunkon részletesen szó lesz arról, mi várhat a forintra és a devizapiacokra.

2024. június 10. 21:58 Megosztás Közelebb kerültünk a 400-hoz A forint pár nap alatt jelentősen közelebb került a 400-hoz az euróval szemben. De el is érheti azt belátható idén belül? Egyáltalán, mi okozza ezt a nagy mozgást? Ezekre keressük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés