FONTOS Hidegzuhany a javából: megkezdődtek a kamatemelések a lakáshiteleknél
 
Előfizetői tartalom

Csökkenés az utolsó napon

Portfolio
Ismét csökkentek az árak az amerikai tőzsdéken a tegnapi napon, ami elsősorban a várakozásoknál gyengébb munkanélküliségi adatnak volt köszönhető. A Dow Jones 0.8%-os csökkenést követően 9,070 ponton zárt, a Nasdaq 0.9%-kal 1,663 pontig esett, míg az S&P 500 0.8%-os mérséklődést követően 986 ponton fejezte be a kereskedést.

A szektorok mindegyike esett, a legnagyobb mértékben az előző napon kiválóan szereplő technológiai, valamint a távközlési. Az általános pesszimizmust jelzi, hogy a Dow komponensei közül mindössze 3 tudott emelkedést elérni, ezek a növekedések is csekély mértékűek voltak azonban.2.3%-kal estek az AT&T részvényei, miután a Standard & Poor's csökkentette a távközlési cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés