Blockchainre helyezné a turisztika alapjait Oroszország

2019. június 10. 09:35    
nyomtatás
 
Blockchainen alapuló turisztikai platformot indít Hanti- és Manysiföld, egy kvázi-autonóm terület Oroszországon belül - írja a Coin Telegraph.


A platformhoz szükséges technológiát az Universa nevű blockchainnel foglalkozó startup szállítja, feladata elsősorban a turisztikafejlesztésre szánt állami támogatások felhasználásának nyomon követése lesz, melynek köszönhetően megelőzhető lesz a sikkasztás. Hosszú távon a rendszer célja a turizmusban résztvevő szereplők teljes összekapcsolása, vagyis a szállásadók, éttermek, fuvarcégek és maguk a turisták is részt vennének benne.

Oroszországban egyébként szóba jött már korábban is országos szintű blockchain-alapú turisztikai rendszer bevezetése, ennek pedig akár pilotként is szolgálhat az autonóm régió kísérlete. A Rosznyeft pedig olajfedezett kriptodevizák implementálásán dolgozik.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium