Előfizetői tartalom

Mélyül a botrány a lopott állami milliárdok körül

Portfolio
Globális vadászat indult a maláj állami befektetési alapból kilopott vagyon után, legújabban Szingapúr döntött úgy, hogy négy olyan bank ellen is fellép, amelynek szerintük túl laza a pénzmosást megelőzni hivatott szabályzata. Szingapúr körülbelül 177 millió dollárnyi vagyont foglalt le, ami a maláj vagyonalaphoz, az 1MDB-hez kapcsolható - írja a Bloomberg.

A szingapúri monetáris hatóság az Egyesült Államok után lépett, amely több ingatlant, festményt és a lopott pénzből készült A Wall Street farkasa című, pénzlopásról szóló film jogdíjait és nyereségét is el akarja perelni a csaló üzletemberektől, erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2016.07.21Lopott pénzből forgatták le A Wall Street farkasátA szingapúri jegybank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés