Zöld utat kapott a UBS: jöhet a Brexit-terve

2019. február 6. 09:12    
nyomtatás
 
A Barclays után a UBS is zöld utat kapott Brexit-tervének életbe léptetésére: több brit üzletágát, benne mintegy 32 milliárd eurónyi eszközt költöztethet majd át Németországba - írja a Bloomberg.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A UBS azért kért engedélyt egyes üzletágainak átköltöztetésére, mert attól tart, hogy Brexit negatívan hathat európai jelenlétére és működésére. A bank részvénykereskedési üzletága ugyanakkor Nagy-Britanniában maradna, holott sok banki vetélytárs azt is más európai városba viszi át.

Múlt héten a Barclays kapott engedélyt arra,hogy üzletágainak egy részét átvigye a britektől Dublinba, ha szükséges. A UBS március 1-gyel viszi át a brit UBS Ltd. operációját a német UBS Europe SE-hez, ezzel együtt pedig több mint 32 milliárd eurónyi eszközt is átkerül a német egységhez.

Zöld utat kapott a UBS: jöhet a Brexit-terve


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium