Előfizetői tartalom

Tízből négy új autót lízingelünk

Portfolio
Újabb jó év várható az új járművek és autók piacán, a használt autók piaca pedig tisztulhat az új hatósági adatlekérdező rendszernek köszönhetően - közölte a Magyar Lízingszövetség. A magánszemélyek újautó-beszerzéseinél 37 százalékra nőtt a pénzügyilízing-konstrukciók aránya az egy évvel korábbi 34 százalékról. A Magyar Lízingszövetség tagvállalatai szerint az újautó-beszerzéseknél a kihelyezett összeg tovább növekedhet 2019-ben.

Folytatódott a növekedés a magyarországi újautó-piacon 2018-ban és ebben a lízingfinanszírozás is szerepet kapott. Tavaly közel 136 ezer új autó kelt el, ami 17,5 százalékos növekedésnek felel meg éves összevetésben. Az új autók 40 százaléka pedig pénzügyilízing-konstrukció segítségével került forgalomba.A lízingmegoldások közül az úgynevezett pénzügyi lízing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés