Előfizetői tartalom

Ezekben a városokban csak úgy kapkodják a lakásokat a gazdagok

Portfolio
Az olyan nagyvárosok, mint Hongkong, New York, London, Szingapúr, Los Angeles és Sydney vonzzák a legtöbb gazdagot, ha lakásvásárlásról van szó, ezekben a városokban ugyanis a legmagasabb a prémium ingatlanok tranzakciószáma és értéke. Ha pedig nyaraló vásárlásáról kell dönteni, a szűkített listában biztosan benne lesz Malibu, a Karib-térség vagy a Francia Riviéra.

A Knight Frank friss tanulmánya szerint az augusztussal bezáruló egy évben Hongkong, New York, London, Szingapúr, Los Angeles és Sydney prémium lakáspiaca ment a legnagyobbat, tavaly ezen a hat ingatlanpiacon összesen több mint 155 tranzakciót bonyolítottak össze közel 7 milliárd dollár értékben. Csak 2018 első hat hónapjában a hat város prémium ingatlanpiacán 116 tranzakció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés