Előfizetői tartalom

Újra indul a Magyar Nemzeti Bank "Monetary - közgazdálkodj okosan"

Portfolio
A tavalyi év sikere után újra elindítja középiskolásoknak szóló vetélkedősorozatát a Magyar Nemzeti Bank. A "Monetary- közgazdálkodj okosan" nevű megmérettetés célja, hogy minél többekkel megismertesse a jegybank működését, tevékenységét, továbbá hozzájáruljon a diákság általános pénzügyi ismereteinek fejlesztéséhez. A versengés online selejtezőkből, regionális elődöntőkből, s budapesti döntőből áll, s az ország bármely középiskolájának tanulói jelentkezhetnek, 4 fős csapatokat alkotva. A tét idén sem kevés, hiszen a megszerzett hasznos ismeretek mellett a legjobbak 1,000,000, 750,000, és 500,000 forinttal lehetnek gazdagabbak.

Az elmúlt év tapasztalatai és sikere után, a Magyar Nemzeti Bank a 2006/2007-es tanévben is megrendezi középiskolásoknak szóló pénzügyi vetélkedőjét. A "Monetary-közgazdálkodj okosan" versenyben az első alkalommal több mint 250 csapat, azaz 1,000 diák vett részt. Végül a legjobbak a győri Révai Miklós Gimnázium (1.) az egri Neumann János Középiskola (2.) és a szegedi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái